Tábor 2014 - 4. den

24.07.2014 01:12

Středeční dopoledne bylo ve znamení posledního bloku přípravy na olympijské hry. Po obědě a poledním klidu pak proběhla druhá celotáborová hra. Pro starší chlapce a dívky připravil Michael Jelínek HRY BEZ HRANIC, mladší chlapci a dívky si pod vedením Lucky Hejlové prošli EISTEINOVU STEZKU.  

Rychle jsme se nasvačili a pokračovali závodem dvojic v orientačním běhu. V něm se nejlépe dařilo Filipu Lískovi a Adamu Houfkovi (1. místo) před Kristýnou Zelenou a Adamem Chmelařem (2. místo) a Lucií Vnukovou a Adrianou Novotnou (3. místo).

Večer v areálu tábora proběhla olympijská dražba sportovkyň a sportovců. Do dražební síně přicestovali vedoucí a kapitáni Česka (Jakub Marek, Jakub Miškovský a Kristýna Zelená), Brazílie (David Vyčítal, Václav Šedivec a Etela Boháčová), Austrálie (Zuzana Morkesová, Jan Antoš a Anna Bízková) a USA (Martina Kopecká, Michal Holec a Barbora Daňková), dostali k dispozici 1 000 000,- EUR a pomocí těchto peněz nakupovali do svých států vybrané sportovkyně a sportovce pro blížící se olympijské hry. Dražba byla napínavá a dramatická do poslední chvíli a bude zajímavé sledovat, jak se vynaložené finanční prostředky jednotlivým výpravám zhodnotí při olympijských soutěžích.

FOTKY ZE 4. DNE